Cameroon in plain moldavian.


Afriwood.
septembrie 2, 2010, 8:19 pm
Filed under: Cameroon.

Matrix, Batman, Spyder Man, Marimar, Tânăr şi neliniştit, toate serialele tupîe de la „Acasă”, nimic nu se compară cu un serial „made in Africa”. Dijiaba avem Torrentsmd )). Vreo 15 minute (cam atât durează un episod) au fost cele mai funny secvenţe pe care le-am văzut vreodată.

Caroce se începe cam aşa:

Stau trei ciuvaşi la o masă, dintre care unul,  Diavolul, cu o perucă în cap, ochelari negri, îmbrăcat în costum la cravată, ţinându-se de mână cu alţi doi ciuvaşi la fel în costume, şi pun la cale un blestem. Diavolul începe să ţină un speech de genul: „Furaţi drajii mei, beţi alcool cât mai mult, fetelor, deveniţi prostituate, şi cât mai multe lucruri rele să se întâmple!!!” Astea toate fiind spuse cu un ton „groaznic” do nevozmojnosti că eu mă tăvăleam pe jos. Între timp, ciuvaşii de alături tremurau, se zbăteau şi îşi schimonoseau feţele sub cuvintele Diavolului, şi aici le-o venit sfârşitul căzând cu capul într-o farfurie. După câte am înţeles pentru localnici asta arată tare straşnic. Pentru mine tot. Stranşic de rjacino.

După care in genere cu totul altă scenă sau poate eu trebuie să vtycnesc mai mult în serial. Alţi doi ciuvaşi stau şi vorbesc, insă nu se auzea pentru că era muzică pe fundal, sau asta aşa şi trebuia, à la filme americane, în care se întâlnesc doi gangsteri pe străzile New York-ului discută ceva, se înţeleg între ei şi se urcă într-o maşină luxoasă şi pleacă. Aici acelaşi lucru, doar că acţiunea are loc pe fundalul unor cocioabe dărâmate şi ei urcă pe o motocicletă şi pleacă şi timp de vreo 10 secunde arată doar partea din faţă a motocicletei.

A 3-a scenă e cum câţiva se bat între ei. Unul loveşte, celălalt abia peste vreo 3 secunde reacţionează, pumni în faţă care trec pe alături de caţiva centimentri, foarte vizibil, mişcări Jacky Chanskie, dar jucate tare lame, fără nici un efect, un fel de teatru filmat, în schimb totul natural ). Da natural să fii e greu, aşa că merită toate laudele.

Însă serialul arată de fapt diferenţa între bine şi rău, aşa că nu râdeţi blin, trebuie de învăţat de la ei.

Reclame

5 comentarii so far
Lasă un comentariu

da porno african te-ai uitat?

Comentariu de nicu

ne, da buna idee :))
am sa caut si iti zic cum e 😀

Comentariu de elenascutaru

kruta! vsegda esti chemu pouchit’sya 🙂

Comentariu de lena

aha 🙂
glavnoe shtob naucitsa horoshevo 🙂

Comentariu de elenascutaru

Nu rad, citesc inainte… 🙂

Comentariu de isis
Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s%d blogeri au apreciat asta: